avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Perimare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Perimare executare silita

In septembrie 2010 s-a deschis un dosar de executare ca tert poprit iar executorul bancar de la vremea respectiva a trimis adrese de poprire la banci care au ramas in vigoare pina in prezent.In decembrie 2010 banca vinde creanta la o societate de recuperare care nu a intreprins nici un act de executare pina in prezent, singura suma poprita fiind in octombrie 2010 si atunci de catre executorul bancar.Am formulat contestatie la executare privind perimarea executarii in urma cu 3 luni in instanta, care instanta a acordat 3 termene pina banca a reusit sa aduca dosarul de executare iar astazi cand in sfarsit s-a judecat, instanta a decis sa-mi respinga contestatia ca fiind nefondata, bineinteles cu recurs in 15 zile.Care poate sa mai fie solutia pentru a ridica poprirea de pe conturi, deoarece banca a vandut creanta si cum pot obtine perimarea executarii deoarece banca unde am un cont de credit imi cere numai o hotarire judecatoreasca, care sa arate acest lucru?

Alte discuții în legătură

Poprire cont creedy creedy Buna ziua! Ma poate lamuri cineva in urmatoarea situatie, va rog? In anul 2012, in baza unei adrese de infiintare poprire emisa de un executor bancar, s-a ... (vezi toată discuția)
Poprire la banca, dar sc nu are conturi deschise angyandreescu angyandreescu In momentul transmiterii adresei de poprire, la banca respectiva societatea in cauza nu avea niciun cont deschis. S-a comunicat executorului ca SC nu are ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante discover discover Situatie : tert popritul unui debitor plateste in conturile indicate de executor o parte din bani ,repr valoarea fact scadente la acel moment si la cateva ... (vezi toată discuția)