Am primit de un an o instiintare de plata a unei amenzi administrative, unde mi se recomanda sa merg la administratia financiara si sa depun banii intr-un anumit cont.La ghiseu mi s-a comunicat ca acel cont nu corespunde cu achitarea unei astfel de amenzi.Am mers la serviciul IT din cadrul acestui serviciu si mi s-a comunicat ca nu figurez la ei cu vreun debit.Mentionez ca nu mi s-a comunicat un termen scadent de plata. Ce trebuie sa fac in aceasta situatie.
Nu neaparat teapa,eventual eroare/indisponibilitate de chef de munca a acelora responsabili pentru inregistrare+urmarire debite,care primesc de la autoritati documentele de urmarire,fie uita/se fac ca uita inregistrarea acestorta,fie chiar le inregistreaza pe rolul persoanei fizice/juridice ,dar datorita bagajului sporit de munca raportata la cheful redus de munca,aceste datorii pot fi evidentiate accidental,sau prin controale ierarhic dispuse.
,,Contul de venituri al bugetului de stat nr. 20.07.01.03 "Taxe judiciare de timbru si alte taxe de timbru" se codifica cu codul de identificare fiscala nr. 14942091 al Oficiului National al Registrului Comertului. Platile pot fi efectuate de catre comercianti si prin transfer bancar in contul de venituri al bugetului de stat nr. 20.07.01.03 "Taxe judiciare de timbru si alte taxe de timbru", deschis pe codul de identificare ,,
Poate sa imi explice cineva la ce face referire acest cont si daca are legatura cu plata amenzii administrative?