avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Se poate face reclamatie unui membru , vicepresedinte ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Se poate face reclamatie unui membru , vicepresedinte ,in cadrul uni partid?

Intrind sa cer secretarei un numar de inregistrare, surori mele care tocmai trimise o cerere prin fax, aceasta ma pune sa astep, dupa care imi da telefonul sa vorbesc cu vicepresedintele organizatie, care ma face in tot felul spre surprinderea mea, ma acuza de tot felul si ma ameninta ca o sa am de-a face cu el. nu ma lasa la replica dreptul de a ma apara cind incercam sa zic si eu ceva. ca imi spune ca vorbesc pe bani lui si ca sa am grija cum vorbesc cu dinsul ca ma da afara in orice clipa si imi repeta de nenumarate ori ca vorbesc pe bani dinsului, si toate bine la care eu raspun : bine domnule, dar dumneavoastra m-ati suna , nu v-am cerut eu sa ma sunati si totusi nu am inteles inca ce doritii cu mine... em fim fara sa ma scota din fire a mai zis unele altele.... in fim...Doresc sa stiu daca pot face reclamati la adresa serviciilor, privind modul cum s-a adresta si exprimat care este calea de a face reclamatie, si ce trebuie sa fac atunci cin imi refuza condica de reclamatii? :stunned:

Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 13:43, 23 Septembrie 2009
Trebuie să explicaţi ce s-a cerut prin cerere....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine conduce adunarea generala? Frizeru Frizeru Cine conduce Adunarea generala extraordinara, convocata prin semnatura a peste20% din proprietari, la reconvocare, daca scopul acesteia este schimbarea ... (vezi toată discuția)
Video rusinos al unei minore postat pe facebook fara acordul ei! Iulianvdv Iulianvdv Salutari cu respect tuturor , Problema este in felul urmator , o buna prietena de a mea a patit un lucru foarte grav si rusinos zic eu , si cred ca se ... (vezi toată discuția)
Amenintare sau santaj? raoul26 raoul26 Buna, Am nevoie de sugestiile cuiva specializat pe drept penal va rog. O persoana, pe diverse motive,imi solicita sume de bani necuvenite. Nu exista dovezi, ... (vezi toată discuția)