Intrind sa cer secretarei un numar de inregistrare, surori mele care tocmai trimise o cerere prin fax, aceasta ma pune sa astep, dupa care imi da telefonul sa vorbesc cu vicepresedintele organizatie, care ma face in tot felul spre surprinderea mea, ma acuza de tot felul si ma ameninta ca o sa am de-a face cu el. nu ma lasa la replica dreptul de a ma apara cind incercam sa zic si eu ceva. ca imi spune ca vorbesc pe bani lui si ca sa am grija cum vorbesc cu dinsul ca ma da afara in orice clipa si imi repeta de nenumarate ori ca vorbesc pe bani dinsului, si toate bine la care eu raspun : bine domnule, dar dumneavoastra m-ati suna , nu v-am cerut eu sa ma sunati si totusi nu am inteles inca ce doritii cu mine... em fim fara sa ma scota din fire a mai zis unele altele.... in fim...Doresc sa stiu daca pot face reclamati la adresa serviciilor, privind modul cum s-a adresta si exprimat care este calea de a face reclamatie, si ce trebuie sa fac atunci cin imi refuza condica de reclamatii? :stunned: