avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis conducere

Buna ziua ! Pe data de 27 octombrie 2015 am fost oprit in trafic conducand masina personala cu o alcoolemie de 0,63 mg in aerul expiret. Am fost condus la preluarea analizelor de sange si rezultatul a fost 1.15 respecyiv 1.05. Am fost judecat si mi s-a administrat o amenda penala de 2000 lei +cheltuieli de judecata. Nu am avut contestatii, am recunoscut fapta si am platit amenda. Mentionez ca au trecut 7 luni de la plata amenzii. Am inteles ca in caz de amenda penala, suspendarea este de 6 luni de la plata amenzii. Este adevarat ? Sa daca da, cum procedez pentru a redobandi permisul ?
Multumesc anticipat !
Permisul se anuleaza.
Va puteti programa la examen in vederea redobandirii dupa 6 luni de la data platii amenzii.

www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc! Deja au trecut 7 luni,o sa ma duc in perioada urmatoare. O sa fiu nevoit sa fac scoala din nou ?
Scoala nu o sa trebuiasca sa o faceti din nou.
Dar trebuie sa va inscrieti la o scoala ca sa va dea masina la examen.
Multumesc frumos pentru ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare penala Adrian_22 Adrian_22 Buna seara! Am si eu nevoie de o lamurire in privinta cu Hotararea. Acum un an si trei luni am condus baut un autoturism (am avut permisul de jumatate de ... (vezi toată discuția)
Astept raspuns - alcoolemie 0.89 in aerul expirat, recuperare permis robert_nebunu robert_nebunu am fost prins cu alcoolemie de 0,89 in aerul expirat si urmeaza sa ma trimita in judecata pot scapa de pedeapsa cu noul cod nu mai am antecedente. Poate sa mi ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat + noua cadegorie alexkox35 alexkox35 Am si eu o nelamurire,problema sta in felul urmator : Am fost prins cu circa 3 ani in urma conducand un autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste ... (vezi toată discuția)