avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ore suplimentare de recuperat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ore suplimentare de recuperat

Buna ziua!
Sunt pensionar de 4 ani si am aflat ca pot cere societatii la care am lucrat 39 de ani sa elibereze o adeverinta in care se se gaseasca numarul de ore suplimentare lucrate intre anii 1976 si 2004 .Adeverinta cu care sa merg la casa de pensii.
Daca stiti catre cine sa fac cererea si cam ce sa cuprinda ( model ) si daca am sorti de izbanda in acest sens.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime 2011 ContSters60781 ContSters60781 As dori sa intreb angajatorii (reprezentantii lor) ce fel de adeverinte de vechime elibereaza angajatilor a caror contracte de munca inceteaza in anul 2011 si ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei in 2024 bosanceanugheorghe bosanceanugheorghe Buna ziua As vrea sa stiu daca noua lege a pensiilor prevede ca , la recalculare,se vor lua in calcul toate veniturile suplimentare (ore suplimentare, prime, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta venit mihaibatranu mihaibatranu Buna ziua. In vederea pensionarii la limita de varsta, de la casa de pensii mi s-a solicitat o adeverinta de venit de la firma unde am lucrat, care sa cuprinda ... (vezi toată discuția)