avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mutare departament inainte de revenire CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mutare departament inainte de revenire CIC

Buna ziua am revenit din CIC nu am stiut ca departamentul meu a fost desființat fiind comasat cu un altul eu fiind data în alt compartiment . Este normal și legal? Iar acum se aude ca voi fi într-un alt departament este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:48, 2 Iunie 2017
Daca departamentul a fost desfiintat, atunci angajatorul trebuie sa va ofere la revenirea din CCC un loc de muncă echivalent, având condiţii de muncă echivalente şi, de asemenea, sa beneficiati de orice îmbunătăţire a condiţiilor de muncă la care ar fi avut dreptul în timpul absenţei.

Dupa revenirea din CCC se poate modifica c.i.m. cu acordul partilor sau unilateral de catre angajator in conditiile prevazute de Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea din cic Karla12 Karla12 Buna ziua, In luna iulie o sa revin din cic, mai devreme.cu 60 de zile inainte de a face copilul 2 ani pentru a beneficia de stimulentul de reinsertie. ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din cic alinadtanase alinadtanase Sunt in CIC...Cand ma intorc la servici dupa 2 ani firma este obligata sa ma primeasca pe aceeasi functie? Mi s-a spus ca daca stau in CIC 2 ani nu ma mai ... (vezi toată discuția)