avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcerea din CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcerea din CIC

Buna ziua,
In luna iulie o sa revin din cic, mai devreme.cu 60 de zile inainte de a face copilul 2 ani pentru a beneficia de stimulentul de reinsertie. Inainte de a ramane gravida, postul.meu a fost desfiintat iar eu am fost mutata pe un alt post unde nu-mi place, este sub pregătirea mea. Vreau sa va întreb daca pot cere reincadrarea pe un alt post cand revin in CIC si cum sa procedez? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 8 Aprilie 2019
Aveti dreptul de a vaîntoarce la ultimul loc de muncă sau la un loc de muncă echivalent, având condiţii de muncă echivalente şi, de asemenea, de a beneficia de orice îmbunătăţire a condiţiilor de muncă la care ar fi avut dreptul în timpul absenţei.

In cazul in care s-a desfiintat locul de munca - celpe care atif ost mutata inainte de intrarea in CCC - , angajatorul va trebui, mai intai, sa va ofere un alt loc de munca echivalent.

La revenirea din CCC se poate modifica c.i.m. cu acordul partilor sau unilateral de catre angajator in conditiile prevazute de Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu de crestere si ingrijire copil - post desfiintat- reincadrare pe acelasi post cu alta denumire madyyy13 madyyy13 Buna dimineata, Am depus cererea de revenire din CIC , optand pt 2 ani, a .i. Sa ma intorc la 1 an 11 luni. Nu doresc Sa beneficiez de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Concediere la sfarsitul ccc andreea_in andreea_in Buna ziua. Sunt o mamica aflata in timpul CCC pana la 1 an si planuiam a ma intoarce la serviciu pana la implinirea de catre copil a varstei de 1 an pentru a ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic alexandra_cristina2015 alexandra_cristina2015 Buna ziua! Astazi 21.08.2017 am revenit din cic (mi-am exprimat intentia cu 1 luna inaite printr-o cerere de revenire care a fost aprobata)dupa 2 ani si cu 67 ... (vezi toată discuția)