As avea nevoie de un sfat de la cei care au trecut prin aceasta situatie. Urmeaza sa cumpar o casa cu programul „Prima casa” , dar in aceeasi curte mai este construita o casa care nu are autorizatie, tin sa mentionez ca aceste cladiri nu sunt lipite una de alta. Pe aceasta proprietate pe care o voi cumpara urmeaza sa se faca o succesiune deoarece proprietarul este decedat, iar eu cumpar casa de la mostenitori. Cum as putea face ca atunci cand achizitionez bunul si fac actele, intabulazarea si tot ce mai este nevoie , sa fie legala si aceasta casuta din curte?
Constructia care exista faptic dar nu este edificata cu documente justificative,nu este notata la ocpi,pe cale de consecinta nu figureaza in extrasul de informare pe care notarul il va solicita la intocmirea documentelor de achizitie bun imobil
Interesati-va daca cel care foloseste constructia executata neautorizat detine calitatea sa solicite autorizatie de constructie,certificat de urbanism,astfel incat in final si acea constructie sa fie notata la ocpi
Demolare casa
Alex1234321
Buna ziua , socrii mei au un teren cumparat de acum 25 de ani , cand atunci nu te obliga sa faci cadastru (cred) si nu aveau acte pe tot terenul (nu stiu de ce ... (vezi toată discuția)