avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prins cu droguri 17 ani !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prins cu droguri 17 ani !

Buna ziua am fost prins cu canabis (0,5) cantitate am fost la diicot iar procurorul a inceput urmarirea penala ! Acesta a zis daca doresc sa lucrez in folosul comunitatii sau sa fac un program la ANA ! Ce am vrut eu sa va intre !Am ales fireste programul de la ANA .Urmeaza sa fiu evaluat . Cam cat dureaza in medie aceste programe? Daca o sa fac programul aceste mi se va inchide dosarul ! Procurorul a zis sa numi iau un avocat sa nu mai dau banii pe el ! Si a m-ai spus ca nu o sa trimita dosarul in instanta dar daca nu o sa particip la program o va face ! Intreb pentru ca in 3 luni o sa fac 18 ani si as dori sa plec din tara pentru ca un prieten ma asteapta in Olanda la munca ! Si inca o intrebare :Dupa ce se incheie acest program pot parasi tara ?

Alte discuții în legătură

Neprezentare ana claudiuyey claudiuyey Buna ziua! Am si eu o intrebare care ma streseaza foarte tare. Am fost prins cu o cantitate mica de marijuana. Am fost citat m am prezentat la procuroare iar ... (vezi toată discuția)
Posesie canabis Iulian921 Iulian921 Buna seara! In anul 2015 am fost prins de politisti impreuna cu alti 3 prieteni avand asuprea mea o punguta cu mai putin de 0,5 g de canabis. Am fost dusti la ... (vezi toată discuția)
Procedura posesie de droguri Uergur Uergur Buna! In urma cu 3 luni am fost prins cu o cantitate de 0.5-0.6g de canabis de catre politia locală. Dupa ce am fost la sectie, mi s-a luat o declaratie in ... (vezi toată discuția)