avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posesie canabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posesie canabis

Buna seara!
In anul 2015 am fost prins de politisti impreuna cu alti 3 prieteni avand asuprea mea o punguta cu mai putin de 0,5 g de canabis. Am fost dusti la sectie unde am dat declaratii (am declarat ca a fost prima data si am incercat din curiozitate). Apoi am mai fost chemati inca o data, tot pentru declaratii (la aproximativ 3-4 luni dupa eveniment). Saptamana aceasta am primit insa o citatie in baza articolelor 260 si 261 din cpp sa ma prezint din nou la sediul diicot din localitatea mea pentru ca voi fi audiat in calitate de suspect. Imi poate spune cineva la ce sa ma astept sau daca ar trebui sa iau legatura cu un avocat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:18, 4 Martie 2017
O sa fiti audiat de procuror.
Multumesc pentu raspuns.
Este cazul sa iau legatura cu un avocat? La ce ma pot astepta?
Este foarte mica cantitatea.
Doar sa nu tragă de dvs. ca ati fi vrut sa o vindeți ar fi singura problema.
Dacă nu rezulta ca vindeți nu sunt probleme in sens de condamnare și cazier.
Avocatul va poate fi de folos în orice situație.
Depinde ce declara și ceilalți martori.
Va multumesc!
O sa ii intereseaze si de unde ati cumparat.
Vor face tot felul de verificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura posesie de droguri Uergur Uergur Buna! In urma cu 3 luni am fost prins cu o cantitate de 0.5-0.6g de canabis de catre politia locală. Dupa ce am fost la sectie, mi s-a luat o declaratie in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mă numesc alex, am 18 ani! am fost prins cu 0,5 ... Alex Mișca Alex Mișca Bună ziua, mă numesc Alex, am 18 ani! Am fost prins cu 0,5 g de canabis tin să precizez că nu am nici o ilegalitate facuta pana in momentul de fata, am ... (vezi toată discuția)
Prins cu droguri 17 ani ! whocares420 whocares420 Buna ziua am fost prins cu canabis (0,5) cantitate am fost la diicot iar procurorul a inceput urmarirea penala ! Acesta a zis daca doresc sa lucrez in folosul ... (vezi toată discuția)