avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, mă numesc Alex, am 18 ani! Am fost prins ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, mă numesc Alex, am 18 ani! Am fost prins cu 0,5 ...

Bună ziua, mă numesc Alex, am 18 ani! Am fost prins cu 0,5 g de canabis tin să precizez că nu am nici o ilegalitate facuta pana in momentul de fata, am fost sunat să mă prezint la antidrog, ce mi s-ar putea intampla?! Am colaborat cu politistii si voi colabora si cu restul, dar nu cunosc persoana de la cine am luat canabisul pentru ca era random intr-un colt de bloc si am intebat daca are, am să spun tot ce stiu despre el (cum era imbracat, trasaturile fetei, inaltimea si locul unde l-am intalnit), ma vor crede!? Plus că a fost strict pentru consum propriu, m-ați ajuta enorm cu un raspuns!
Multumesc!
Legea va da dreptul de a angaja avocat.
Este posibil sa aveți nevoie dacă vor anumite lucruri.
Fiind la prima abatere puteți scapa de cazier.
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua!

Ati dat vreo declaratie pana acum?
Daca nu, probabil urmeaza sa fiti audiat in calitate de suspect.
Fapta dvs este prevazuta de Legea nr. 143/2000, care spune ca inclusiv detinerea de substante pentru consum propriu se pedepseste.

Cel mai bine luati legatura cu un avocat care sa va explice ce puteti face si sa va asiste la audieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura posesie de droguri Uergur Uergur Buna! In urma cu 3 luni am fost prins cu o cantitate de 0.5-0.6g de canabis de catre politia locală. Dupa ce am fost la sectie, mi s-a luat o declaratie in ... (vezi toată discuția)
Prins cu canabis Blaga Miahil Blaga Miahil Intr o seara de samabata am fost prin cu un grinder cu canabis (max0,5) foițe , filtre pentru tabacco și suna de 470 de lei la mine in urma unei razii intr ... (vezi toată discuția)
Drept penal diicot AdrianIonutn AdrianIonutn Buna ziua, anul trecut am fost ridicat de agenti Diicot si gasit cu o cantiate foarte mica de canabis 0,5 mai exact in zilele anterioare am fost anuntat de ... (vezi toată discuția)