avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... neprezentare ANA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

neprezentare ANA

Buna ziua! Am si eu o intrebare care ma streseaza foarte tare. Am fost prins cu o cantitate mica de marijuana. Am fost citat m am prezentat la procuroare iar dansa mi a zis ca ma va programa la o evaluare antidrog la Agentia Nationala Antidrog (ANA) Problema e ca dansa mi a zis ca voi fii sunat intr o saptamana iar eu luni trebuie sa ppec din tata pentru ca muncesc in Londra. Ce se poate intampla daca nu ma prezint la acea evaluare?? Doamna procuror nu a vrut sa mi dea nici o informatie. Astept un raspuns va rog ca sunt foarte stresat.
Cel mai recent răspuns: claudiuyey , utilizator 13:49, 8 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Riscati sa fiti trimis in judecata daca nu va prezentati la evaluare.
Asta insemnand ce? ca risc inchisoare?? nu ma pricem. n am avut niciodata probleme cu legea.. totul s a intamplat dintr o prostie.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Riscati sa fiti trimis in judecata daca nu va prezentati la evaluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie dubla de marijuana CristiCRV CristiCRV Salutari! Numele meu este Cristi si am o problema mai complicata, Locuiesc in Anglia, Londra, si am fost prins fumand marijuana in bucuresti, unde am urmat ... (vezi toată discuția)
Marijuana bogdan12x bogdan12x Am fost prins in luna mai cu un sfert de tigara cu marijuana in ea. Am fost dus la sectie sa dau o declaratie dar fiind foarte stresat de ce se intampla si ... (vezi toată discuția)
Posesie de droguri - a doua abatere adrian592 adrian592 Buna ziua! As dori sa pun o intrebare in numele unei cunostinte apropiate. Sa incep cu inceputul. Persoana in cauza, la varsta de 14 ani a comis infractiunea ... (vezi toată discuția)