avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absenta de la locul de munca dacă am anunțat prin sms
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absenta de la locul de munca dacă am anunțat prin sms

Bună ziua, am o situație. În urma unui conflict direct cu directorul general al companiei la care lucrez, m am simțit rău și a doua zi nu am pututrege la serviciu. Mi am luat doua zile libere pe care le am anunțat prin sms șefului de departament direct și pt care am primit ok ul. Am revenit la munca tensiunile au continuat și starea mea de sanatate s a agravat drept pt care în urma analizelor care au ieșit prost la ficat a urmat un cm. După revenirea la munca mi s a comunicat ca acele doua zile vor fi trecute ca și absenta pt ca nu am făcut cerere de co necontenit faptul ca am anunțat superiorul ierarhic și acesta și a dat ok ul. La salariu am constat ca am luat mai puțin decât trebuia insnani cele 2 zile "absentate". M au pus sa semnez un avertisment scris și mI au spus ca nu se întâmplă nimic e doar avertisment scris și în care am specificat ca nu am absentat ci am anunțat superiorul ierarhic. Este în regula ce s a intamplat? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:31, 3 Iunie 2017
In principiu , este corect cum s-a procedat ... greseala este si a șefului de departament direct care nu si-a nuntat superiorii .. pentru cele doua zile cat ati stat acasa, angajatorul nu avea obligatia sa vi le plateasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare pontaj zilnic andzxe andzxe Buna seara, Va supun atentiei urmatoarea problema. La finalul lunii iunie am fost informat printr-un e-mail de catre superiorul direct, fara nicio discutie ... (vezi toată discuția)
Acordare preaviz, implicit concediere de catre angajator Anamyt Anamyt Lucrez de 3 ani in prezenta companie si m-am implicat 100% in dezvoltarea departamentului meu. De un an de zile am un nou sef direct cu care sunt in conflict ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului Licurici86 Licurici86 Sunt angajata la o companie privata, in domneiul bancar de 3 luni. Seful pe care il am ma \"terorizeaza\" zilnic, facand presiuni asupra mea: ma domina, ma ... (vezi toată discuția)