Sunt intr-o mare nedumerire pot fi executat silit daca nu am platit factura orange ?, problema este ca in jurul lunii iulie trebuie sa deschi un cont in banca(contul este in euro)pentru primirea unei burse de la scoala (este vorba de practica in Italia) imi este frica sa nu imi fie oprita suma de bani din proiect.
Poveste cu neplata pe scurt s-a produs intamplator din cauza ca am fost prost si nu am realizat pe moment dar cu ajutorul unor influente negative am "tepuit" daca pot spune asa firma de telefonie orange , dupa ce am realizat, am ajuns la concluzia ca nu pot face plata a 49 de euro pe luna eu fiind elev .Doresc sa mentionez ca acel abonament are o vechime de circa aprox. 2 ani , dar tocmai in urma cu fix o luna am primit o citatie ca daca nu apelez numarul 07*********** si sa cadem la o intelegere pentru achitarea sumei de 3600 lei urmeaza sa fiu executat silit. ( imi cer scuze pentru acest topic am vazut ca mai sunt altele dar sunt mai vechi si am crezut ca intre timp a aparut o schimbare in codul penal sau ceva , va multumesc frumos pentru ajutor sper sa nu deranjez .
Vi s-a mai spus, nu vorbim de executare până nu există un titlu executoriu. Doar dacă sunteți acționat în judecată și recuperatorul o să aibă câștig de cauză veți putea fi executat în baza hotărârii judecătorești. Prin acea notificare, ar fi bine să cereți mai multe detalii despre creanța solicitată (de ex: data rezilierii contractului, data cesiunii către recuperator) deoarece aceste date vor fi utile la momentul la care se pune problema prescrierii datoriei.
O să vedeți dacă veți fi acționat în judecată sau nu, iar dacă doriți să încheiați de pe acum această problemă, puteți negocia încheierea unui acord avantajos, pe care să îl puteți plăti.
Fiți convins că recuperatorul preferă să vă someze (în scris și telefonic) pe o lungă perioadă de timp, fiindcă preferă în mod clar să vă ia banii fără să vă acționeze în judecată. Tocmai de aceea spuneam că preluarea de către avocat a comunicării cu recuperatorul este benefică deoarece avocatul nu este influențat de presiunile recuperatorului.
În urma cu câțiva ani fostul meu soț, fratele lui și un prieten mia luat buletinul și actul de proprietate al casei unde stăteam și printr-o alta cunoștință de a lor au ce lucra la firma Orange au făcut un abonament.. Despre care eu am aflat anul trecut când mia venit un plic acasă în care îmi spune ca se va face executare silita... Țin sa spun ca eu nu am știut de acel abonament... Abia anul trecut am aflat când l-am întrebat pe fostul soț... Îmi poate pune proprie la banca... Acum sunt recăsătorit și sincer nu as vrea sa rămân pierduta de acei bani pe nedrept... Este o suma destul de mare în jur de 10000 lei din câte îmi aduc aminte... Ce as putea face??? Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Bună ziua domnul avocat,mie mi-a venit de la judecătorie ca mau dat cei de la kruk în judecata o comunicare de adresă
ca am dreptul de a depune intampinare pt ca am de plata 1,677.12 din 2017 ,ce înseamnă executare silita stand în casa mamei și având ajutor social și ce mi se poate întâmpla mie dacă nu răspund acestor scrisori ?va mulțumesc anticipat.
Somatie
guest00
Buna ziua, va deranjez cu un sfat daca imi permiteti. Am o cunostina care a primit aproximativ acum trei saptamani o somatie din partea unui birou executor ... (vezi toată discuția)