avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce drepturi au femeile agresate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce drepturi au femeile agresate

Buna asi dori sa stiu ce drepturi am daca sint agresata si moral si fizic de concubinu unde trebuie sa ma duc si ce trebuie sa fac de acasa nu pot pleca finca sunt bolnava foarte tare si nu stiu unde sa apelez va multumesc
Bună ziua,

Depuneţi o plângere penală la poliţie sau la Parchet, şi o cerere pentru emiterea unui ordin de protecţie, la Judecătorie.
Va multumesc ca miati raspuns la politie am depus la judecatorie nu am putut merge din cauza sanatat politia la amendat de mai multe ori am chemat si politia la 112 spernd sa se rezolve ceva misa spus ca nu se baga in chesti familiare ce pot face spunetim va rog frumos concubinu bea zilnic fura ce apuca din casa dar vorbeste foarte vulgar cu expresi urite si cind nu ie beut ieu am grija de nepoti cum stie toata comuna si stie cit sunt de bolnava nu vreau sa inpresionez pe nimeni cu boala mea dar multumesc lui dumnezeu ca mai rezist
Formulati la judecatorie un ordin de protectie prin care solicitati evacuarea concubinului si interdictia de a se apropia de dvs si de a va contacta.

Solicitati de asemenea si un avocat din oficiu.

Ar fi foarte bine si sa puteti trece in solicitare numarul de inregistrare al plangerilor la politie sau datele cand ati contactat serviciul 112, precum si un martor care cunoaste situatia dvs.
Va multumesc dar nu cred cam sa pot fc ceva sint intro situatie critica stau la comuna departe de oras si nu pot ajunge asta ieste poate asta mie destinu sa nu am nici o bucurie sa fiu linistita va multumesc
e casa dvs ? cereti evacuarea lui in instanta. e casa lui ? va trebui sa va mutati.

Alte discuții în legătură

Unde pot merge - plecare de acasa persoana bolnava neagra1997 neagra1997 Buna ce pot face sa plec de acasa egzistă vrun centru unde as putea sta temporar finca sunt bolnava si nu mai rezist sa suport nu am cum se mai rezist in ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala MARII MARIUS MARII MARIUS am si eu o problema,din luna decembrie eu si sotia mea si trei copii minori in varsta de 14, 6,7luni locuim cu mama mea la curte intro casa cu patru camere ... (vezi toată discuția)