avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL - se plateste taxa Monitor Oficial?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL - se plateste taxa Monitor Oficial?

Buna ziua,
Pentru infiintarea unui SRL,

1. Trebuie sa platesc o taxa catre monitorul oficial? Daca da, despre ce suma este vorba? Am inteles ca s-ar fi majorat taxele catre monitorul oficial.

2. Trebuie sa completez eu ceva la sectiunea "Solicit publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a/a VII-a, după caz, a" ?
Trebuie actul constitutiv? trebuie sa fac un contor de cuvinte?

Am gasit raspunsuri contradictorii, Ma poate lamuri cineva?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:16, 3 Iunie 2017
Trebuie să plătiți taxa la Monitorul Oficial dar nu trebuie să faceți contor de cuvinte deoarece este vorba despre înființare nu de mențiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-se publica actul constitutiv in monitorul oficial? IB IB Buna ziua, Va rog sa ma informati daca se publica actul constitutiv la infiintarea unui SRL in MO. Am primit un raspuns ca se publica, dar am gasit in ... (vezi toată discuția)
Act aditional sau decizia asociatului unic ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri. In cazul in care se doreste completarea actului constitutiv si cu alte obiecte de activitate (activitatea principala ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot reactualiza actul constitutiv ContSters236592 ContSters236592 Trebue sa i-mi schimb sediul social si la reg. comertului mi-au cerut actul constitutiv reactualizat. poate cineva sa-mi explice mai detaliat cum porocedez ... (vezi toată discuția)