avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea unei succesiuni de trei ori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea unei succesiuni de trei ori

Buna ziua, am de facut dezbaterea unei succesiuni in calitate de unic mostenitor si am inteles ca va trebui sa o fac de trei ori. Practic este vb despre un apartament care este pe numele bunicilor. Mai intai a murit bunica in 2000, apoi bunicul in 2007 si apoi mama in 2013. Am fost la notar, m-am inteles cu el dar au ramas cateva nelamuriri pe care le am. In primul rand, nu inteleg de cate ori trebuie sa completez acea cerere de certificat fiscal. Odata sau de trei ori? In al doilea rand, si asta este ceea ce ma intereseaza cel mai mult, in certificatul de deces al mamei mele, functionarul de la primarie a completat prenumele mamei ei (bunicii mele) gresit, mai exact: Mariea in loc de Maria. Notarul mi a spus ca pot sa aduc doi martori care sa confirme ca este vb despre aceeasi persoana, dar ma intreb, cand cer acel certificat fiscal, daca trebuie sa il completez de trei ori, mai exact cand cer dezbaterea succesiunii de la bunici catre mama, ei nu vor avea obiectii ca pe certificatul bunicilor scrie Maria si pe al mamei, la numele parintilor scrie Mariea?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iunie 2017
spiderflash, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme succesiune maria dinca maria dinca Suntem 4 frati(2 cu acelasi tata-ultimul sot al mamei si 2 din alte casatorii anterioare ale mamei) care dorim sa facem succesiunea dupa mama(la moartea ... (vezi toată discuția)
Certificat ca nu s-a facut succesiune dupa bunicul meu.la o succesiune ... nicupiciu nicupiciu Certificat ca nu s-a facut succesiune dupa bunicul meu.La o succesiune dupa bunica mea, parintii nefacand-o, mi s-a cerut de catre notar certificat ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune Marius.Cristian24 Marius.Cristian24 Bună ziua! În ianuarie 2019 tatăl meu a murit, iar până în prezent mama mea, cu care nu sunt în relații foarte bune, care are în posesie ... (vezi toată discuția)