avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... fise post functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

fise post functionari publici

Am o dilema la cum se numeroteaza fisa postului la functionarii publici prevazuta in Hot. 611/2008? Nu am gasit nicaieri mentionat de unde se pot atribui nr. la fisa postului.Se instituie un registru cu numere doar pentru fise de post?ANFP verifica si acest aspect al numerotarii fisei postului.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:52, 26 Septembrie 2009
In mod normal fisa de post primeşte numărul de criteriu sub care funcţionarul public respectiv este înregistrat in registrul de evidenţă al tuturor f.p. . Înregistrarea în acesta din urmă se face în funcţie de data numirii. Deci.........
Nu, nu se infiinteaza un registru in care sa se tina evidenta numai a fiselor de post.
Numarul fisei postului trebuie sa fie identic cu cel din legitimatia fiecarui functionar public (sau cu marca, cum i se mai spune).

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public-modificare fisa post vasilica ungureanu vasilica ungureanu am avut o sedinta de lucru cu primarul si ne-a citit indatoririle fiecarui angajat,unde am aflat ca pe linga sarcinile de serviciu incluse in fisa postului a ... (vezi toată discuția)
Promovare secretar laluca laluca Am o dilema. Sunt functionar public clasa I superior cu o vechime in administratia publica locala de 5 ani. Postul de secretar al comunei este temporara vacant ... (vezi toată discuția)
Solicitare aviz anfp pentru promovare in grad profesional superior ecaliopi ecaliopi Este necesar avizul ANFP in situatia promovarii unui functionar public in grad profesional superior ? ( pentru functii publice de executie, la nivel de ... (vezi toată discuția)