avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare secretar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare secretar

Am o dilema. Sunt functionar public clasa I superior cu o vechime in administratia publica locala de 5 ani. Postul de secretar al comunei este temporara vacant si conducerea vrea sa ma promoveze temporar pe acest post. Este posibil? Care ar fi procedura? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 11:58, 25 Februarie 2011
Este foarte posibil . Se transmite o adresa catre ANFP cu 10 zile inainte de emiterea actului administrativ de numire prin care se explica ca primarul comunei doreste promovarea temporara pana la revenirea titularului postului in functia publica de conducere de secretar UAT a doamnei..... Doamna X este incadrata in cadrul institutiei... in functia.... si in conformitate cu prevederile Legii 188/1999 rep si actualizata si HGR nr. 611/2008 cu modificari indeplineste conditiile de promovare. Dupa 10 zile de la inregistrarea actului la ANFP se emite dispozitia de numire temporara in functia publica de conducere. Tinand cont ca postul este suspendat pe perioada determinata, numirea se face pe perioada respectiva nemaifiind nevoie de avizul ANFP-ului peste 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea temporara in functia de conducere de secretar comuna Itibella Itibella Nu mi-e clar cum se face promovarea temporara in functia de conducere de secretar comuna; mentionez ca functia este suspendata temporar; in speta este vorba ... (vezi toată discuția)
Promovare pe functie publica de conducere marina.marina67 marina.marina67 Sunt functionar public clasa I din anul 2005,indeplinesc toate conditiile privind promovarea in functia publica de secretar comuna,am acordul ... (vezi toată discuția)
Promovare temporara in functia publica de secretar temporar vacanta szildiko79 szildiko79 Buna ziua As dori sa aflu daca pentru numirea, prin promovarea temporară a unui funcţionar public care îndeplineşte condiţiile de studii şi de vechime ... (vezi toată discuția)