avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare temporara in functia publica de secretar ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare temporara in functia publica de secretar temporar vacanta

Buna ziua
As dori sa aflu daca pentru numirea, prin promovarea temporară a unui funcţionar public care îndeplineşte condiţiile de studii şi de vechime în specialitatea studiilor pentru ocuparea funcţiei publice, conform art. 92 alin. 1, 4 din Legea 188/1999 intr-o functie publica de conducere secretar UAT temporar vacanta este necesar sau nu aviz de la ANFP sau numai dispozitia Primarului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ecaliopi , utilizator 18:32, 5 August 2014
Aviz ANFP. Apoi se incarca pe portal- pe care, desigur, institutia dvs il administreaza in relatia cu ANFP- actul administrativ de numire, actualizandu-se structura institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare secretar aleko27 aleko27 In situatia in care Secretarul orasului intra in concediu crestere copil cui i se pot delega atributiile acestuia, sau cum se procedeaza ? (vezi toată discuția)
Lipsa aviz anfp pentru exercitarea functiei de secretar Loretta30 Loretta30 Buna seara! Recent am inceput sa lucrez in administratia publica pe un post de consilier debutant. La foarte putin timp de la angajare, mi s-au delegat ... (vezi toată discuția)
Promovare secretar laluca laluca Am o dilema. Sunt functionar public clasa I superior cu o vechime in administratia publica locala de 5 ani. Postul de secretar al comunei este temporara vacant ... (vezi toată discuția)