Buna ziua,anul trecut vroiam sa fac intabularea unui teren aflat intravilant in centrul satului .Constat ca terenul de pe titlul de propietate nu corespunde numarului topografic ,cand am ridicat titlul de propietate am verificat dar nr.era 161 coincidenta cu nr. de casa unde locuiesc actualmente. Am facut reclamatia la primarie din octombrie 2016 si sunt tot amanat de catre primar ba ca nu are fonduri ,ba ca nu are topometrist. Am asteptat sa se aprobe bucetul, sa aprobat a solicitat bani pentru corecturile de titlu de propietate fiinca acolo sunt mai multe parcele gresite si trebuie sa parceleze intreaga suprafata.Topometrist nu exista la primarie si sunt tot amanat de pe o zi pe alta nu stiu unde sa mai apelez . Mentionez ca terenul este trecut pe titlul de propietate pe maicamea ,am primit terenul de la mama si doresc sa construiesc o casa si nu pot face proiectul de constructie .Va multumesc pentru timpul acordat.
Apelati la topometrist autorizat care poate executa contra cost raportul necesar indreptarii erorii in evidente si pentru eliberarea autorizatiei de constructie
Da am apelat la topemetristul cu ,care primaria are convevtia si contractul de pestrarii servici catre primarie si de acesta sunt mintit .Am apelat la alt topemetrist si mi-a spus ca topemetristul primariei si comisia agricola trebuie sa rezolve problema fiinca sunt probleme in cadrul primariei chiar daca eu il platesc si dupa aceea sa pretind despagubiri de la primarie. Daca totul era ok indiferent de unde este persoana autorizata sa faca intabularea poate sa o faca la solicitarea mea personala contra cost dar nu poate trece peste problemele primariei . Va multumesc si astept alte informatii . Cu mult respect Teodor Popa