Buna ziua .
As dori sa stiu care este procedura de contestare a unei decizii de respingere data de fga pentru o dauna rca acordata de instanta si daca merita sa contest .
Dauna a fost acordata in instanta , este vorba de o suma mare de bani dupa un accident soldat cu deces . Suma reprezinta daune morale acordate de instanta dupa deces.
Fga a motivat respingerea ceririi , pe motiv ca nu era depusa in 90 de zile de la data nasterii creantei . Problema este ca am depus cererea de plata in 90 de zile de la data la care mi-a fost comunicata la domiciliu . FGA spune ca trebuia depusa in 90 de zile de la data cand s-a dat hotararea civila , nu de cand mi-a fost comunicata .
Ce parere aveti ? Eu cred ca am fost nedreptatit si as vrea sa atac in instanta pentru ca nu mi se pare normal , ar fi trebuit sa am la dispozitie 90 de zile de cand am fost instiintat la domiciliu
Buna ziua,
va sfatuiesc sa va adresati fie unui executor judecatoresc fie, din nou, instantei.
Inainte de toate, avand in vedere ca nu imi este foarte clar ce contesta FGA, va sfatuiesc sa consultati un avocat.
Cred ca FGA nu are dreptate.
din pacate FGA are dreptate; termenul curge de la data pronuntarii nu de la data comunicarii avand in vedere ca este vorba de o decizie definitiva; e vorba de un proces penal cu latura civila sau un proces civil?
Plata fga
reynolds87
Cei de la FGA au respins cererea de plata depusa tarziu dupa termenul limita impus. Service-ul a acceptat lucrarea desi termenul pentru cereri de plata ... (vezi toată discuția)