avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... P-V de predare-primire Romconfort-cumparator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

P-V de predare-primire Romconfort-cumparator

Am o mare nedumerire si va rog sa ma lamuriti, daca se poate:
- se cumpara un apartament (cu chirie la stat), asta prin anii '90. Achitat integral;
- cumparatorii (parintii mei), proprietari cu drepturi depline decedeaza;
- la dezbaterea succesiunii mi se cere (printre alte acte al caror rost il inteleg) si P-V de predare-primire in original de la Romconfort (vanzatorul) catre cumparatori.
.........................
Din moment ce parintii mei au fost proprietari cu drepturi depline ai acestui apartament, au incheiat contracte cu diversi furnizori, au achitat impozite la stat, care mai e rostul acestui act, anterior procesului de vanzare-cumparare?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 08:20, 24 Septembrie 2009
Revin cu intrebari:
- stie cineva unde se afla ROMCONFORT din sectorul 6?
- P-V de predare-primire in copie certificata de la ROMCONFORT se elibereaza si altei persoane decat celui care era desemnat ca si cumparator in acel P-V, adica mi-l da mie daca pot demonstra cu certificatul de deces al tatalui meu?
- certificatul fiscal de la sectia financiara imi este mie eliberat, facand dovada ca la punctul anterior de mai sus?
S-ar putea ca pentru aceste acte, institutiile respective sa va ceara sa faceti dovada de calitatea dvs de mostenitor, deci sa solicite Certificatul de mostenitor.
Romconfort SA are sediul pe str. Edgar Quinet nr. 8, vis-a-vis de Facultatea de arhitectura, intrebati acolo unde trebuie sa mergeti pentru problema dvs,
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2009
Florentina Mihaela, utilizator
:)) pai pentru a capata aceasta calitate le cer....
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2009
elga50, moderator
Mergeti la ei sa vedeti ce trebuie facut, iar la Fisc nu cred ca sunt probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte plastifiate - duplicat care nu se poate legaliza maraV maraV Am plastifiat toate actele de la casa cu multi ani in urma (cand era legal acest lucru), deoarece hartia era de foarte proasta calitate si incepuse sa se ... (vezi toată discuția)
Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)
Acte partaj DoruD DoruD Poate cineva sa-mi spuna ce acte sunt necesare pt partaj? Cred ca Contractul de vanzare-cumparare apartament trebuie sigur Problema este ca l-a ascuns fosta ... (vezi toată discuția)