avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru oprit pe banda de urgenta.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru oprit pe banda de urgenta.

Pe autostrada A3 nu exista spatii pentru servicii desi indicatoarele catre ele sunt puse. Am oprit sa imi fac nevoile si m-am ales cu amenda de 1305lei
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Ce este de facut? O platesc si o contest, o contest direct?
Precizez ca la mentiuni am scris "nu exista spatiu pentru servicii si nici wc-uri pe toata lungimea autostrazii si am oprit pentru a-mi face nevoile.
Ultima modificare: Luni, 5 Iunie 2017
georgescucatalin87, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare viteza pe pv de contraventie, contestatie dantintesan dantintesan Am fost oprit pe autostrada cu viteza (spune agentul) de 181 km, drept pentru care am primit amenda si mi s-a suspendat dreptul de a conduce pe 90 zile. ... (vezi toată discuția)
Accident MijaAlexandru MijaAlexandru Buna seara, pe data de 15 Aprilie 2017 am fost implicat intr un accident rutier pe autostrada. Ceea ce imi amintesc si am declarat la fata locului este ca am ... (vezi toată discuția)
Referitor la o constructie facuta pe razor MarianaGenoveva MarianaGenoveva Buna ziua, In urma cu 10 ani am cumparat o casa cu teren f. mic. In spatele acesteia este un spatiu, cu o latime de aprox. 1 m pe toata lungimea aferenta ... (vezi toată discuția)