avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere si pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere si pasaport

Salut tuturor, sunt un cetatean roman care traieste in Italia si recent am pierdut permisul de sedere si pasaportul. Din pacate munca care o fac este posibila doar in condintiile in care detin documentele de mai inainte, ce pot sa fac ca sa le recapat cat mai repede? Pot merge la oricare consolat sau trebuie sa ma prezint in tara?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:43, 6 Iunie 2017
Daca sunteti cetatean roman ce permis de sedere aveti?Cetatenii romani au carte de identitate C.I, carte de identitate provizorie CIP, buletin B.I. ori pasaport. Daca v-ati pierdut pasaportul va puteti adresa ambasadei/consulatului. [ link extern ]
Daca sunteti cetatean strain si v-ati pierdut permisul de sedere in Romania sunt de parere ca va trebui sa va adresati Inspectoratului General pentru Imigrari.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 6 Iunie 2017
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare în câmpul muncii Cezar B. Cezar B. Bună ziua , se poate angaja un tânăr basarabean în câmpul muncii ca orice alt român ? ( A obținut cetățenie română cu domiciliul în Rep.Moldova, ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate provizorie la 14 ani Bella47 Bella47 Buna! As dori sa intreb : am buletin de identitate iar fiica mea imlineste 14 ani si persoana care mia dat adresa nu mai vrea sa ma ajute.in cazul aceasta pot ... (vezi toată discuția)
Buletin romanesc sedere in ue OlgaSim OlgaSim Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii. Eu detin dubla cetatenie (MD si RO) si am doar pasaport roman cu domiciliul in Moldova. In urma ... (vezi toată discuția)