avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avans din strainatate pentru cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avans din strainatate pentru cumparare apartament

Buna ziua,
am vrea sa cumparam un apartament.Dar noi suntem in Germania si am rugat pe cineva sa faca un video despre apartament.As vrea sa dati sfat, cum sa procedam?
Daca ne place apartamentul, cum putem sa transferam avansul, in mod sigur, sa nu fim pacaliti?
Astept rasunsul d-voastra.
Cu stima
Istvan Szakacs
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:18, 5 Iunie 2017
Trebuie să mandatați pe cineva din țară (o rudă, un prieten sau un avocat) pentru a încheia antecontractul și, eventual, contractul de vânzare-cumpărare.
Multumesc mult ptr.raspuns.
Ca sa mandatezi pe cineva de acasa din Germania e posibil?
Este posibil, cel mai simplu este să mergeți la unul dintre consulatele României din Germania și să dați o procură specială persoanei pe care doriți să o mandatați, în sensul de a negocia și încheia antecontractul și contractul de vânzare cumpărare. Pentru procură aveți nevoie de datele de identificare ale celui mandatat (cartea de identitate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura a unui cetätean sträin pentru vanzare teren romania GigiMarga42 GigiMarga42 Sunt cetatean german si doresc sa imputernicesc o ruda pentru vanzarea unui teren din Romania. Majoritatea spun ca imputernicirea este valabila doar daca se ... (vezi toată discuția)
Ajutooor !!! dorin2007 dorin2007 pentru vanzarea unui imobil,unul dintre mostenitori a imputernicit alt mostenitor(sora lui) pt a se putea semna vanzarea imobilului in absenta acestuia(pt ca a ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare casa Filia Filia Am de vanzare o casa si teren la tara. Cumparatorul vrea sa faca acum la notar act de antecontract de vanzare cumparare. El e din Germania, vrea sa castige ... (vezi toată discuția)