Doamna notar, respect pentru toate räspunsurile pe care ni le dati aici.
Totusi revin la intrebare initialä: sunt (doar) cetätean german si doresc sä fac aici o procurä valabilä in Romania. Ce posibilitäti sunt?
Vä multumesc si pentru sfatul unei plimbäri in Romania dar anumite plimbäri contin complexitäti cum ar fi luarea unui concediu sau urgenta efectuärii unei procuri.
Räman la pärerea cä 10 notari au circa 5 päreri diferite, din päcate. La prima intrebare mi s-a räspuns aici si mi s-a spus de cätre un notar din Ro cä am nevoie de o procurä, nespecificandumi-se cä am nevoie de o procurä + o Incheiere de Autentificare.
In legäturä cu räspunsul
fiecare notar raspunde pentru actele pe care le semneaza si le instrumenteaza este imposibil sa-si puna sigiliul si semnatura pe un document al carui continut sa il stie "in mare"
nu vä pot spune decat cä acum 2 ani am incheiat o procurä aici in limba romanä, in care notarul a specificat exact ce am descris eu mai sus...Procurä care a fost si incä este valabilä in Romania...
Deci as fi foarte recunoscätor dacä cineva ar fi in stare sä-mi spunä ce posibilitäti am aici, exclusand ideea unei plimbäri in Romania.
Un WE cat mai pläcut.