avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum trebuie sa procedez
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum trebuie sa procedez

Buna ziua. Am primit citatie de la judecatorie. Acum 3 ani cineva mi.a dat imprumut suma de 200 euro iar eu nu i.am returnat. Este posibil sa recunosc ca nu i.am dat si sa imi opreasca lunar din salariu o anumita suma. Am minimul pe economie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:16, 7 Iunie 2017
Da, e posibil.In intampinare recunoasteti datoria si ca ati fi deacord sa platiti in rate.
Apoi pot sa mai patesc ceva? Daca este inselaciune ? Ca l.am pacalit?
Nu patiti nimic daca returnati banii.
Din cele prezentate de dvs. nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de inselaciune(art.244 NCP),recunoasteti prin intampinare datoria.
Trebuie sa formulați intampinare în termen legal. Dacă recunoașteți datoria probabil vi se va pune poprire pe salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face plangere penala impotriva unei banci pentru inselaciune? BiancaBB BiancaBB Mi s-a instituit o poprire pe salariu in valoare de 22.418 lei si incepand cu ianuarie 2013 am inceput restituirea banilor atat eu, cat si sotia mea, amandoi ... (vezi toată discuția)
Neintelegere contract de donatie - animal de companie Ioanapop2000 Ioanapop2000 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am un caine Amstaff si am vrut sa-l donez cuiva (gratis), pentru ca eu nu mai pot avea ... (vezi toată discuția)
Inselatorie VONPAUL006 VONPAUL006 Daca ai imprumutat pe cineva cu bani si ai facut un inscris in acest sens fara sa mergi la notariat si respectivul ti a dat o parte ... (vezi toată discuția)