avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

Buna ziua,
Sunt din Slatina,Olt,si am vazut ca este o lege data la promulgare pentru toti locuitorii acestui oras,care au locuit minim 30 de ani in oras.
Intrebarea mea este urmatoarea:Daca am lucrat efectiv in societati in care am recuscuta grupa 1 de munca,respectiv 17 ani de grupa,data pensionarii mele fiind 2018- februarie,pot beneficia de aceasta lege imediat dupa data publicarii in monitorul oficial?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:35, 6 Iunie 2017
Daca aveti 17 ani intr-o anumita grupa de munca, atunci aceasta modificare nu va poate ajuta cu nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la pensie anticipatã la pensie pentru limitã de vârstã dacã ai lucrat în grupa i de muncã LUCIAN_D13 LUCIAN_D13 Pensionarii care au la aceasta data pensie anticipata partiala si 11 ani de munca in grupa I ( pentru munca prestata inainte de anul 2001 ), daca legea va fi ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? stircuortenzia stircuortenzia Buna ziua. Sunt femeie in varsta de 52 ani, am lucrat 30 de ani,din care 17 ani si 9 luni la grupa 1. Cand pot iesi la pensie? Multumesc, Ortenzia (vezi toată discuția)
Legea pensiilor anonim192 anonim192 Buna ,am si eu o intrebare: In cat timp de la promulgare, intra in vigoare o lege? mai exact legea pensiilor 263/2010 ,modificarea art. 56 si 57? Va multumesc (vezi toată discuția)