avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Prescriere datorii ANAF
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Prescriere datorii ANAF

Buna ziua, am o firma pe care nu am mai avut nici un fel de activitate din 2008. I-am suspendat activitatea timp de 3 ani, dupa care nu am mai avut nici o miscare pe ea. imi ramasesera ceva datorii la ANAF. Am vazut ca ANAF a cerut deschiderea procedurii insolventei in mai 2017. Intrebarea mea este : acele datorii nu s-au prescris? Ce pot face mai departe?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 00:27, 5 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Faceti intampinare si invocati prescrierea daca mai sunteti in termen. Daca a fost dechisa procedura luati legatura cu lichidatorul judiciar. Intradevar ar putea fi formulata si o actiune de atragere a raspunderii patrimoniale ceea ce presupine sa suportati din patrimoniul dv datoriile societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune raspundere patrimoniala art.138!!!!!! germanu germanu Buna ziua!Am o problema....am avut un srl ,eu fiind administrator. Finantele au cerut insolventa...a fost numit lichidator reprezentantul Finantelor...prin ... (vezi toată discuția)
Atragerea raspunderii patrimoniale xyz1001 xyz1001 Buna ziua .am si eu o problema cu o societate unde am lucrat in urma cu mai bine de 10 ani . Dupa 5 ani de la plecarea mea din aceea societate , unde am lucrat ... (vezi toată discuția)
Amanare pentru avizare mioara2012 mioara2012 Buna ziua. Ieri sora mea a avut un proces pentru falimentul unei societati unde ea are calitatea de administrator. Toata lumea se astepta ca sa se termine ... (vezi toată discuția)