avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN

Buna ziua tuturor,

Poate cineva sa ma indrume legat de codul CAEN in care s-ar incadra urmatoarea activitate:

Asigurarea interpretarii in limbajul mimico-gestual (limbajul semnelor pentru persoanele cu deficiente de auz) in relatia cu terti prin comunicare video.

Mai exact: persoana cu deficiente de auz se duce la un cabinet medical, apeleaza interpretul prin apel video si comunica prin semne cu acesta. Interpretul comunica prin voce cu doctorul si invers.

Practic se asigura comunicarea intre cele doua persoane.

M-am gandit la codul 6399:Alte activităţi de servicii informaţionale n.c.a

Mai exact:

Alte activitati de servicii informationale n.c.a. Aceasta clasa include alte activitati de servicii informationale neclasificate in alta parte, cum ar fi: -servicii de informatie telefonica bazate pe calculator -servicii de cautare a informatiilor, pe baza de tarif sau contract -servicii de grupare a stirilor; informatii din ziare, etc. Aceasta clasa exclude: -activitati ale centrelor de intermediere telefonica (call centre), vezi 8220

Cel mai recent răspuns: Lucian_bz , utilizator 12:45, 6 Iunie 2017
Buna ziua. Mai degraba as incadra la Activitati de traducere scrisa si orala (interpreti) cod Caen 7430. Exista o certificare ca interpret pentru persoana ce urmeaza sa acorde aceste interpretariate?
Multumesc pentru raspuns. Da, exista o autorizatie emisa de catre Ministerul Muncii (sunt 150 de interpreti maxim la nivel national).

M-am uitat si la 7430 insa in cazul meu este vorba de utilzarea calculatorului, video-telefonie sa zicem. Nu stiu daca se incadreaza 100%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate absoluta contract Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua tuturor, Ma lovesc din nou de o speta interesanta: Avem Art. 69 din legea 448/2006: [quot]Art. 69 (1) Autoritatile si institutiile ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judecata contestatie amenda Lucian_bz Lucian_bz Buna seara, Intrebarea principala este urmatoarea: In cadrul contestatiei unei amenzi primite pe legea 61/1991 urmata de castigarea procesului, se pot ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "institutie privata"? Lucian_bz Lucian_bz Exista o definitie intr-un cadru legal pentru notiunea de \\"institutie privata\\" fie locala fie centrala? Puteti va rog sa-mi dati cateva exemple de ... (vezi toată discuția)