avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... concediu fara plata in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

concediu fara plata in invatamant

Buna ziua! Sunt invatator cu 30 de ani vechime, timp in care nu am beneficiat de concediu fara plata. Cunosc formularea "o data la 10 ani" . Pot beneficia de 2 ani de concediu fara plata in aceste conditiii?
Multumesc foarte mult pentru raspuns!
Irinel Nicoara
Ultima modificare: Marți, 6 Iunie 2017
irinelnicoara, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sergiu5 , utilizator 18:13, 8 August 2017
Nu puteti beneficia de CFP de 2 ani consecutivi , in baza Legii 1/2011.
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Ulterior am aflat ca pot beneficia de doi ani de concediu fara plata, cumulati, conform Contractului Colectiv de munca unic pentru invatamantul preuniversitar, articolul 31, alineatul 5. Poate foloseste si altcuiva aflat in cautarea acestei informatii.
Ultima modificare: Marți, 18 Iulie 2017
irinelnicoara, utilizator
Din ce inteleg eu din Contractul Colectiv de munca unic pentru invatamantul preuniversitar, articolul 31, alineatul 5, puteti beneficia chiar de trei ani consecutivi de concediu fara plata. Este adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor titular, as dori sa iau 2 ani de concediu ... MihaelaCDStoica MihaelaCDStoica Bună ziua. Profesor titular, as dori sa iau 2 ani de concediu fara plata si nu gasesc articolul din lege conform caruia se poate. Ma puteti ajuta? (vezi toată discuția)
Concediu fara plata oneone082 oneone082 Am fost in CCC 1 luna, restul pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului va sta sotul. Am 6 ani vechime in munca ca administrator financiar in invatamant. ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata pentru personalul nedidactic analavi analavi buna seara. am o problema si as vrea lamuriri cu privire la concediul fara plata in invatamant pentru personalul nedidactic. -cat are dreptul la concediu ... (vezi toată discuția)