avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta de venit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta de venit

Se poate elibera o adeverinta de venit de la ANAF din orasul de resedinta sau numai din orasul de domiciliu?
Cel mai recent răspuns: gabriela68ful , utilizator 13:19, 7 Iunie 2017
Adeverinta o solicitati de la organul fiscal în a cărui rază teritorială aveti adresa de domiciliul, potrivit legii sau adresa unde locuiti efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România.
Multumesc mult ! Angajatii organului fiscal nu prea cunosc legea si m-am inregistrat in SPV si am primit-o in cateva ore .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare fiscala pfa Lucican2010 Lucican2010 Am inregistrat un PFA in Timisoara si am domiciliul in Bucuresti. Sediul profesional l-am declarat in Timisoara (contract de comodat). Unde trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Formular 230-imputernicit Keyla Keyla Trebuie sa depun in jur de 200 de formulare 230 la ANAF(colectez bani pt un ONG),insa mi s-a spus ca trebuie imputernicire pt fiecare.Nu am stiut asta si ... (vezi toată discuția)
Domiciul fiscal diferit de sediu social amaliab amaliab Buna ziua! Daca vreau sa modific sediul FISCAL al unei firme in sectorul 6 (sediul social ramane in sectorul 3), mai am nevoie de acordul vecinilor de la ... (vezi toată discuția)