avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara !

Am primit un fel de somatie de forma:
"In conformitate cu dispozitiile art. 373 ind. 1 si 373 ind. 2 cod proc. civila, prin prezenta vi se pune in vedere ca la data de... la ora de .... sa va prezentati la sediul nostru din ...... pentru a comunica relatii in vederea solutionarii dosarului de executare nr. .... si pentru a achita suma de .... + dobanda ............
................. In caz contrar se va proceda la urmarirea mobiliara conform art. 411 cod proc. civila si la urmarirea imobiliara conform art. 492 cod. proc. civila cu ajutorul organelor de politie."... Eu de trei ani am domiciliu la verișoara mea chiar dacă nu am mai locuit niciodată la ea mi-a facut decat cartea de identitate ......intrebarea este văzând ca toate sesizările ajung la adresa ei ai este frica ca ai pot lua casa,eu nu am nici un imobil sau alt bun....cineva ma poate ajuta ? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 23:32, 6 Iunie 2017
Nu îi ia nici o casă, vă vin citațiile deoarece acolo aveți domiciliu declarat.
Nu are nicio legatura faptul ca locuiti la verisoara. Nu ii poate lua nimeni bunurile. Bunurile mobile / imobile trebuie sa fie pe numele dvs. pentru a fi sechestrate si eventual valorificate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost chemat la executor sa dau o declaratie privind bunurile pe care le detin, ce se intampla daca nu ma prezint? Makaveli99 Makaveli99 Buna ziua, Am primit un fel de somatie de forma: \"In conformitate cu dispozitiile art. 373 ind. 1 si 373 ind. 2 cod proc. civila, prin prezenta vi se ... (vezi toată discuția)
Somatie mobiliara irinagri irinagri Buna ziua , va rog sa mi spuneti ce inseamna somatie mobiliara? am primit astazi aceasta somatie si imi spun ca daca nu platesc ma executa silit ,cu ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu si amenintare cu luare apartament aadriana aadriana Buna ziua. Am o problema cu cei de la kruk international.Ei mi-au preluat creditul cand nu am mai putut sa platesc si mi-au pus poprire pe salariu, 33% de 6 ... (vezi toată discuția)