avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Persoana fizica autorizata la o societate de broker
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Persoana fizica autorizata la o societate de broker

sunt o persoana fizica autorizata la o soc de broker si ma intereseaza care ar fii cea mai convenabila posibilitate de functionare din punct de vedere a scutiirii de impozite si c.a.a.s(formularu 020,P.F.Asau un S.R.L)?
Pe baza unui contract cu o societate de broker si inregistrarii formularului 020, pot face decontarea cheltuielilor si a veniturilor din punct de vedere legal a codului fiscal si in baza carui articol de lege ?



Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 19:01, 23 Septembrie 2009
dumneavoastra prestati sa inteleg niste servicii pentru o societate broker de asigurari? Daca sunteti PFA autorizata si colaborati cu aceasta firma in masura in care incasati venituri pe care le inregistrati veti plati si impozit. Din cate cunosc la PFA se deconteaza strict cheltuielile care au legatura directa cu desfasurarea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa infiintez un pfa pentru broker in asigurari Jeremy Jeremy 1. Ce taxe si impozite platesc catre stat daca eu ca titular al PFA-ului dupa cel infiintez, mai lucrez intr-o institutie care plateste contributiile catre ... (vezi toată discuția)
Neimpozitarea programatorilor Lucican2010 Lucican2010 Am inregistrat un PFA avand codul CAEN 6201 (Activitati de realizare a soft-ului la comanda...) . As dori sa aflu cum trebuie sa procedez pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 consela consela un broker de asigurari cu contract de mandat la o societate de asigurarii avea obligatia depunerii pana la data de 25.01.2011 a acestei declaratii la organul ... (vezi toată discuția)