avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sustinerea unor cheltuieli
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sustinerea unor cheltuieli

Buna ziua,

Intrucat pentru constructia unei locuinte al carei proprietar este soacra mea am efctuat lucrarile in regie proprie si nu am niciun document care sa ateste plata cheltuielilor efectuate cu manopera, pot sa o rog pe soacra mea sa dea o declaratie notariala din care sa rezulte acest lucru? Pentru materiale am facturi si chitante. Acest document mi-ar fi util pentru a dovedi ca desi ea era proprietara cheltuielile au fos efectuate de fiica ei, in cazul unor probleme ce ar putea apare la dezbaterea succesiunii.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:57, 8 Iunie 2017
Daca soacra e de acord poate da o declaratie pe care s-o autentificati la notar. La o adica banuiesc ca aveti si martori (vecinii)care stiu ca manopera ati efectuat-o dvs.
In orice situatie, chiar daca nu vrea sa recunoasca chelltuielile efectuate dar, le puteti dovedi, avei un drept de creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire locuinta ConstantinCS ConstantinCS Buna ziua, As dori sa stiu, daca in cazul in care am facut investitii in reconstructiua unei case cu acordul proprietarului, in ideea ca acea casa ne va ... (vezi toată discuția)
Dreptul meu legal Oanabella Oanabella Buna ziua Acum 4 ani am cunoscut un barbat cu care m am casatorit dupa cateva luni,in Londra.in momentul cand l am cunoscut el a cumparat o casa la rosu in ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa cu chitanta de mana VASSY VASSY Buna ziua, As avea nevoie de o lamurire. Sora mea locuieste cu soacra ei care a cumparat casa in care stau in anul 1975 cu o chitanta de mana si cu doi ... (vezi toată discuția)