avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Act anulat dupa ramanea definitiva a hotararii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Act anulat dupa ramanea definitiva a hotararii

Buna ziua,
Revin cu o noua intrebare. Daca am fost sanctionat pentru participare la jocuri de noroc neautorizate, iar actul prin care a fost retras dreptul de operare a fost anulat prin sentinta judecatoreasca, dupa ramanerea definitiva a sentintei in cazul meu, mai am vreo cale prin care se poate rejudeca?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Rejudecare dupa contestatie in anulare natyca natyca Buna ziua Va rog un sfat cu privire la modul in care se va rejudeca dosarul dupa admiterea contestatiei in anulare... Contestatia in anulare a fost admisa ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere anulat lucian-neculai lucian-neculai redobandirea permisului de conducere anulat in urma hotararii judecatoresti ramasa irevocabila si definitiva se poate efectua dupa un an .Eu am eliberat ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta, etape de urmat, cai de atac john99 john99 Buna ziua, Am citit cateva din discutiile de pe asest forum, dar pentru a fi sigur va rog sa imi spuneti care ar fi urmatorii pasi, in cazul meu. Am un ... (vezi toată discuția)