avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procedura procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procedura procuror

Buna dimineata. S-a ajuns la un acord de recunoastere a vinovatiei ,dar nu a fost semnat. A declarat vinovatia dar procurorul a spus ca mai investigheaza unele probe. in aceste conditii mai sunt necesare si alte probe pt verificare daca a recunoscut vinovatia?multumesc anticipat.
Procurorul are dreptate, nu este suficienta declaratia dvs, acordul de recunoaştere a vinovăţiei se încheie atunci când, din probele administrate, rezultă suficiente date cu privire la existenţa faptei pentru care s-a pus în mişcare acţiunea penală şi cu privire la vinovăţia inculpatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool volan Florinelll89 Florinelll89 Buna seara.As avea o intrebare.Pt Audiere la politistul care se ocupa de caz trebuie sa duc ceva acte sau cazier sau ceva recomandare de la job la dosar sau se ... (vezi toată discuția)
Proces penal Aungurencii87 Aungurencii87 Buna ziua . Exista la noi in țara acordul de recunoaștere a vinovatiei ? Se poate încheia un acord între inculpat și procuror , dacă inculpatul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog mult să mă ajute cineva! Alex Lks Alex Lks Buna ziua! Am avut un accident rutier din care a rezultat moartea unui pasager. Sunt cercetat penal pentru ucidere din culpa. Nu îmi permit un avocat. As ... (vezi toată discuția)