avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Licență comunitară
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Licență comunitară

Bună ziua dețin un autocamion de 5tone persoana fizica vreau să lucrez în colaborare cu o firma care nu deține o altă mașină pentru transport marfa international ce trebuie să am ca si documente necesare pentru a nu avea probleme cu legea.

Alte discuții în legătură

Buna ziua o întrebare pe firma mea nu am mașina 3,5t cu care ... V2000 V2000 Buna ziua o întrebare Pe firma mea nu am mașina 3,5t cu care sa încep sa lucrez sa transport marfa și închiriez de la o alta firma care aceeași firma ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infintez un srl pentru transport marfa 3,5 t Jason95 Jason95 Buna ziua, vreau sa deschid un Srl si sa ma apuc de transportat marfa cu carosata de 3,5 T. Si am urmatoarele intrebari : 1. de ce cod CAEN am nevoie ... (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)