avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima casa

Buna ziua! Avem in proprietate un teren intravilan, 475mp.intabulat. si o casa care nu este intabulata inca, dar apare la primarie si platim impozit. Sotul detine si o parte din apartamentul mamei, care traieste inca in el.Putem sa beneficiem de creditul Prima casa?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:32, 7 Iunie 2017
Daca imobilul pe care il detineti nu are o suprafata utila mai mare de 50 mp iar cota parte a sotului din apartamentului mamei are mai putin de 50 mp ori este obtinuta prin mostenire, va putei incadra pentru obtinerea unui credit prin PC.
Criterii de eligibilitate: suprafata utila imobil detinut in proprietate sa fie sub 50 mp, nu se iau in considerare cotele parti obtinute prin mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condiții de obținere a unui credit prima casă Ionutbog Ionutbog Buna ziua! Ma numesc Bogdan și împreună cu soția mea dețin un imobil (casă la țară) cu suprafața de 75 mp dobândit prin contract de vânzare - ... (vezi toată discuția)
Declaratie credit prima casa Iryna_47462 Iryna_47462 Buna ziua! sunt in curs de derulare a unui credit prima casa si intampin probleme in legatura cu declaratia referitoare la proprietatea cu suprafata mai mica ... (vezi toată discuția)
Conditii obtinere prima casa 2018 Nik90 Nik90 Buna ziua! As dori sa aplic la cumpararea unei locuinte noi, cu ajutorul programului \"Prima Casa\". Una dintre conditii este sa nu detii un imobil mai mare de ... (vezi toată discuția)