avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Bună ziua am doi copii dintre care unul este cu dizabilități tata nu le plătești decât 460 Ron spuneți mi va rog cat ar trebui sa plătească instanta a hotărât 1/3la un copil nu ajuta la îngrijirea copilului bolnav
De ce afirmați că plătește numai 460`? Cât a stabilit instanța de judecată suma lunară`?
Pentru 2 copii, obligația legală este de maxim 1/3 din venitul lunar net.
Daca aveti informatii ca au crescut veniturile fostului sot puteti sa solicitati majorarea pensiei de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeza pensia alimentara EmiliaPopa EmiliaPopa Buna ziua. As dori sa stiu cum se calculeaza pensia alimentara.Din care venit..brut,net..se iau in calcul prime,bonusuri...?Sotul meu a hotarit sa ii aloce ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara tata strain camelianna camelianna copil in afara casatoriei,recunoscut,ce pensie alimentara poate sa primeasca de la tata,in cazul in care acesta este cetatean strain si este student,adica nu ... (vezi toată discuția)
Cum se poate modifica pensia de intretinere in functie de venituri? daniela_albu daniela_albu Buna ziua! Va rog sa imi spuneti ce pot face pentru ca fostul meu sot sa plateasca pensia de intretinere pentru cei doi copii in functie de veniturile sale. ... (vezi toată discuția)