avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita

Am fost executata silit in 2011 in urma unui credit ipotecar, iar acum in 2017 executorul mi a trimis Proces Verbal de Insolvabilitate cu închiderea dosarului in baza art.371/5 litera b. Asta înseamnă ca de acum pot sa am o proprietate pe numele meu fără sa mai fiu urmărită? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 08:54, 8 Iunie 2017
NU! Se poate cere reluarea executării silite, înăuntrul termenului de prescripţie a dreptului de a cere executarea silită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere dosar executie mactotten mactotten in 2007 am luat un credit acum cateva zile mi a venit o comunicare de inchidere dosar in conformitate cu prevederile art 371 5 litera b . intreb mea este banca ... (vezi toată discuția)
Incetare executare tatiana28 tatiana28 Buna seara,va rog din nou sa ma ajutati,daca executarea silita inceteaza potrivit art.371 (5) - nu mai poate fi efectuata ori continuata din cauza lipsei de ... (vezi toată discuția)
Radiere somatie danpop2012 danpop2012 Cine constata prescriptia dreptului de a cere executarea silta in cazul unei executarii unui contract de imprumut intre doua persoane fizice intocmit in mai ... (vezi toată discuția)