avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto imposibil de recuperat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto imposibil de recuperat

Buna! am o intrebare si rog din suflet sa m-a ajutati dupa cinci ani de asteptare prin instante si plus avocat platit,in final am castigat taxa auto in instanta dar cu hotatrare in mana fiscul refuza sa imi plateasca bani,cu toate ca trebuie sa imi restituie bani esalonat timp de cinci ani,tot nu imi pot recupera bani,rasunsul celor de la fisc este ca ca a fost anulat de catre guvern printr-o ordonanta de guvern.Sant total derutat! va rog frumos un raspuns si car ar fi pasii de urmat ca sa pot sa imi recuperez bani
Cel mai recent răspuns: pop_m , utilizator 19:59, 25 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
da,esalonat pe cinci ani,numai ca fiscul refuza sa imi restituie bani chiar si esalonat,ce ma enerveza cel mai mult este faptul ca un angajat al fiscului mi-a zis ca u o sa imi de-a nici un ban!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti o solicitare la ANAF, in scris, cu numar de inregistrare
Sa va raspunda in scris.
Apoi mergeti la un executor judecatoresc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare marianrgj marianrgj Buna ziua si bine v-am gasit ! In anul 2013 am castigat in instanta recuperarea taxei de poluare prin hotarare definitiva. In anul 2014 am angajat un executor ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2012 ioannakimiko73 ioannakimiko73 Buna.eu am castigat un proces in instanta si in recurs pt returnare taxei auto 2012.acum ma aflu in strainatate.care sunt procedurile pt returnarea banilor (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare VanillaSky VanillaSky Am inteles ca, in urma sentintei date de CEJ, statul roman trebuie sa returneze banii incasati ilegal de la cei care au platit acea taxa de prima ... (vezi toată discuția)