buna ziua ,
am facut o contestatie la executare silita in care am cerut si cheltuieli de judecata , contestatia mi-a fost admisa dar instanta nu s-a pronuntat in legatura cu cheltuielile de judecata , nu se specifica in hotarare nici daca au fost admise nici ca au fost respinse , aceasta decizie a ramas definitiva , mai pot face cerere pe cale separata pentru cheltuielile de judecata ? sau mai e vreo varianta sa imi recuperez acei bani ? va multumesc frumos pentru raspunsuri
va multumesc pentru raspuns , asta voiam sa stiu daca mai pot cere cheltuielile de judecata pe cale separata daca instanta a omis sa le precizeze in hotararea data la contestatia mea
buna ziua , revin cu doua intrebari :
domnul avocat care m-a reprezentat la contestarea executarii silite m-a descurajat un pic acum spunandu-mi ca nu se merita sa fac o cerere pe cale sperata pentru cheltuielile de judecata suma de recuperat fiind prea mica (undeva la 1200 de lei au fost cheltuielile mele de judecata ) in raport cu timbrul si onorariu pe care mai trebuie sa le platesc , ce ma sfatuiti sa il ascult ? sau pana la urma gandesc bine cand spun ca este dreptul meu sa primesc acei bani si nu trebuie sa renunt ?multumesc
a doua intrebare : in acest dosar eu trebuie sa mai fac o cerere de intoarcere a executarii silite , exista cumva posibilitatea sa cer in aceasta cerere si cheltuielile de judecata sau singura varianta e sa le cer pe cale separata ?
va multumesc