avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta in familie

Buna ziua!
De mai bine de un an am hotarat sa locuiesc impreuna cu partenera mea in casa parintilor mei.Tatal meu este decedat din 1989 iar sora mea nu locuieste aici.Asadar,convietuiesc doar cu maica-mea si cu partenera mea.Toate bune,la prima vedere!Insa,problema este ca maica-mea nu accepta aceasta realitate decat cand interesul ei personal este la mijloc.In rest,ne insulta,ne jigneste,tipa la noi si gaseste totdeauna motive de cearta si de scandal.Ca pachetul sa fie complet,sora mea nu se lasa mai prejos...ea ''supraliciteaza''.
In aceste cateva randuri am evocat,in mare,o situatie care efectiv ma zdrobeste psihic si emotional.
Mentionez ca sunt epileptic din 2004.
Prin urmare,pentru linistea mea si a partenerei mele,exista vreo instanta careia sa ma/ne adresam?
Multumesc!:(

Alte discuții în legătură

Obtinere exercitare autoritate parinteasca exclusiva stupidity stupidity Buna ziua. care sunt sansele sa obtin custodia totala a baiatului de 2 ani, rezultat in urma casatoriei? situatia mea este asa: sotul a fost operat pe creier, ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice si raspunsul autoritatilor Florianaa Florianaa Buna ziua, o sa incerc sa fac un rezumat al situatiei intalnite si poate cu ceva noroc reuseste cineva sa ofere o solutie legala acestei probleme. Fiindca ... (vezi toată discuția)
Sora bolnava psihic grav- gasirea unei solutii pentru internarea intr-o clinica de specialitate pe termen mai mare de o luna de zile Euroinvest Euroinvest Buna seara, Am o sora(este singura sora,mai mica in varsta de 39 ani) care s-a imbolnavit psihic din anul 2000.A inceput cu o criza ,o depresie de moment,care ... (vezi toată discuția)