Buna ziua,va rog sa ma ajutați in soluționarea unei probleme:am divorțat iar minorului ia fost stabilizată pensie alimentara in baza salariului minim pe economie din România datorită refuzului de a prezenta dovada veniturilor si datorită faptului ca rezultatele comisiei rogatorii nu au sosit pana cand instanța a considerat ca procesul se încheie.Fostul soț a depus la dosar in timpul procesului o încheiere de contract in care nu se preciza valoarea veniturilor pe timpul acestuia iar ulterior a declarat ca nu are venituri fixe pentru ca lucrează zilier.Dupa lungi certuri a început sa plătească in 100-150€ lunar si ocazional trimite si pachete.Problema este ca refuza sa plătească pensie alimentara in funcție de veniturile realizate acolo el lucrând in continuare cu contract de munca achiziționându-si chiar si o locuința in Italia prin credit bancar.Va rog sa ma îndrumați pentru aflarea veniturilor im vederea stabilirii pensiei alimentare in mod corect acesta fiind dreptul minorei care acum termina clasa a VII-a si are nevoie de mult mai mult sprijin financiar in aceasta perioada .Va mulțumesc!
Buna! Ati gasit solutie in problema dumneavoastra? Ma aflu exact in aceeasi situatie iar autoritatile noastre ... lasa de dorit. Am facut plangere de 2 ori si am primit raspuns ca fapta nu a fost savarsita cu intentie. El traieste foarte bine iar de copilul lui nu ii pasa de cand acesta s-a nascut.