avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil, stimulent, demisie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil, stimulent, demisie

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speță: cum se procedează daca sunt in CIC, pana la 2ani, si as dori sa imi dau demisia pentru a incepe serviciul la un alt angajator?
1.Cum se procedează cu demisia de la fostul angajator si angajarea la noul angajator ?
2 afectează obtinerea stimulentului de inserție aceasta demisie?este vreo conditie ce trebuie îndeplinită?
3.In acest caz cine trebuie sa completeze actele necesare obtinerii stimulentului?care ar fi actele necesare avand in vedere ca imi reiau activitatea mai devreme dar la alt angajator?

Alte discuții în legătură

Schimbarea locului de munca Violeta1008 Violeta1008 Bună ziua! Beneficiez de indemnizația de creștere și îngrijire copil,din 14 aprilie trebuie să reiau activitatea ca să pot beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea din concediul de creștere copil la un alt job IonelaP13 IonelaP13 Buna ziua, Pentru a beneficia de stimulentul de insertie, cum se procedează cu întoarcere din ccc mai devreme la un alt job? Care sunt pașii de urmat ... (vezi toată discuția)
Stimulent cryys cryys Buna ziua, As dori sa stiu daca imi reiau activitatea la alt angajator voi putea beneficia de stimulent de inserție. Am inteles ca dupa ce demisionez de la ... (vezi toată discuția)