avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbarea locului de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbarea locului de munca

Bună ziua! Beneficiez de indemnizația de creștere și îngrijire copil,din 14 aprilie trebuie să reiau activitatea ca să pot beneficia de stimulentul de inserție, dar mi-am găsit un alt loc de muncă și aș vrea să știu dacă nu reiau activitatea la fostul loc de muncă mai am dreptul la stimulentul de inserție? Cum se procedează în cazul meu???Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 11 Martie 2017
Nu va afecteaza dreptul de a beneficia de stimulentul de insertie.

Astfel:
- la vechiul angajator, depuneti cerere de incetare a suspendarii c.i.m. si, totodata , de incetare a c.i.m.

- la noul angajator, incheiati noul c.i.m.

Aceste operatiuni trebuie facute cu cel putin 60 de zile inainte de data implinirii de catre copil a varstei de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi schimb locul de munca avand in vedere ca sunt in concediu de crestere al copilului? MiAd MiAd Sunt in concediu de crestere al copilului si in august ar trebui sa ma reîntorc la munca dar doresc sa imi schimb locul de munca si sa incep munca mai repede ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cândea_sorina cândea_sorina In 12 noiembrie imi reiau activitatea la ultimul loc de munca unde mi-a fost suspendat contractul de munca pe periada concediului de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in timpul ccc IrinaIasigean IrinaIasigean Buna ziua! va solicit o opinie avizata legata de urmatoarea speta: Ma aflu in concediu de ingrijire copil pana in luna martie 2017. Doresc insa sa reincep ... (vezi toată discuția)