avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa-mi schimb locul de munca avand in vedere ca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa-mi schimb locul de munca avand in vedere ca sunt in concediu de crestere al copilului?

Sunt in concediu de crestere al copilului si in august ar trebui sa ma reîntorc la munca dar doresc sa imi schimb locul de munca si sa incep munca mai repede cu 60 zile pentru a lui stimulentul de inertie.As dori sa stiu daca ma afecteaza cumva sau cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 10 Martie 2017
Nu va afecteaza dreptul de a lua stimulent de insertie.

Astfel:
- la vechiul angajator, depuneti cerere de incetare a suspendarii c.i.m. si, totodata , de incetare a c.i.m.

- la noul angajator, incheiati noul c.i.m.

Aceste operatiuni trebuie facute cu cel putin 60 de zile inainte de data implinirii de catre copil a varstei de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea locului de munca Violeta1008 Violeta1008 Bună ziua! Beneficiez de indemnizația de creștere și îngrijire copil,din 14 aprilie trebuie să reiau activitatea ca să pot beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in timpul ccc IrinaIasigean IrinaIasigean Buna ziua! va solicit o opinie avizata legata de urmatoarea speta: Ma aflu in concediu de ingrijire copil pana in luna martie 2017. Doresc insa sa reincep ... (vezi toată discuția)
Transfer indemnizatie crestere copil Aron. ELENAGABRIELA Aron. ELENAGABRIELA Am optat ptr CCC perioada de 2 ani, copilul are acum 6 luni doresc sa ma reintorc la lucru si sa între tatal in crestere copil. Întrebările sunt ... (vezi toată discuția)