avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent

Buna ziua,
As dori sa stiu daca imi reiau activitatea la alt angajator voi putea beneficia de stimulent de inserție.
Am inteles ca dupa ce demisionez de la fostul angajator in urmatoarea zi ar trebui să si încep serviciul la actualul angajator. E adevărat ca nu trebuie sa existe nicio zi libera?(mi se pare riscant daca nu sunt toate actele gata, sau medicina muncii pt a fi angajat a doua zi)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 14 Iunie 2017
Daca va reluati activitatea la alt angajator veti putea beneficia de stimulent de inserție. Insa , pentru a nu exista impedimente, ar trebui ca data incetarii vechiului c.i.m. sa coincide cu data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie gabrielaCraciun26 gabrielaCraciun26 Buna dimineata!Va rog ajutatima si pe mine cu un raspuns. De la data de 1 august am decis sa ma intorc la servici pentru a beneficia de acel stimulet de ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea din concediul de creștere copil la un alt job IonelaP13 IonelaP13 Buna ziua, Pentru a beneficia de stimulentul de insertie, cum se procedează cu întoarcere din ccc mai devreme la un alt job? Care sunt pașii de urmat ... (vezi toată discuția)
In prezent sunt in ccc.doresc sa ma angajez la un alt loc de munca. ardelean andreea ardelean andreea Buna ziua! Am nascut pe data de 15.11.2015. si in prezent sunt in CCC.Doresc sa reiau activitatea mai repede cu 2 luni inainte sa implineasca copilul 2 ani ... (vezi toată discuția)